Food fun fit It is! .    

Voeding en beweging voor volwassenen en kids! .

FOOD FUN FIT IT IS!

VOEDING EN BEWEGING VOOR VOLWASSENEN EN KIDS

De 3F's voor een fitter en energieker leven.

Met het Food fun fit programma, bieden wij een plan aan, om blijvend een leefstijlverandering aan te gaan op het gebied van gezonde voeding en voldoende beweging. Want een gezonde leefstijl werkt preventief tegen overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en bijvoorbeeld kanker!

FOOD

Om een gezond leefpatroon te realiseren is voeding een belangrijk element. Voeding bepaalt al voor een groot gedeelte hoe prettig jij in je vel zit en is de energiebron van je lichaam. Ons doel is om je bewuste keuzes te laten maken en jou te voorzien van de kennis over gezond eten. Niet minder, maar beter eten!

FUN

Om een gezonde balans te vinden is jouw inzet en motivatie van groot belang. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen. Wij gaan je met een grote dosis "fun" coachen om jouw Food fun fit op een goed niveau te krijgen en nog belangrijker, te houden!

FIT

Bij een fitter en energieker leven, hoort beweging! De combinatie van gezonde voeding en beweging, maakt dat je afvalt en fitter wordt. Met het Food fun fit bewegingsplan, bieden wij een persoonlijk plan, aangepast aan jou en jouw uithoudingsvermogen. Wandelen, hardlopen gecombineerd met krachtoefeningen behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op!

 

Heeft u vragen over onze trainingen, voedingsschema's of prijzen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Opbellen
E-mail