Food fun fit It is! .    

Voeding en beweging voor volwassenen en kids! .

FFF voor bedrijven

Bedrijven in beweging

Voor u als werkgever is het van belang dat uw personeel fit & vitaal is. Dit voorkomt ziekteverzuim en draagt bij aan de prestaties van een werknemer. Food fun fit It is! biedt graag hulp!

Slechts 14 % van de circa 650.000 bedrijven in Nederland doet iets aan bewegen op of rond de werkplek. Daarentegen vindt driekwart van de Nederlandse werkgevers bewegings- en gezondheidsstimulering belangrijk, mede voor het bedrijf zelf. Van de werknemers beweegt 40 % onvoldoende volgens de Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Interessant zijn ook de ziekteverzuimcijfers: sporters zijn gemiddeld 15 dagen per jaar ziek, niet sporters gemiddeld 29 dagen (zie bewegen en overgewicht werknemers 2000-2008 van TNO).

Food fun fit It is! heeft haar eigen product: FFF Business. Food fun fit It is! wil, in samenspraak met u, uw werknemers stimuleren tot een actieve en gezonde leefstijl.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het voedings- en bewegingsplan van Food Fun Fit Business, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte offerte via onderstaand contactformulier!

 

 

Opbellen
E-mail