Food fun fit It is! .    

Voeding en beweging voor volwassenen en kids! .

Referenties

Van links naar rechts:

1. Jacobine van Os:  

"Hoi allemaal, graag wil ik me even voorstellen, ik ben Jacobine van Ossel en ben in januari 2014  bekend geworden met Food fun fit It is! Na vele dieetpogingen ben ik gestart bij Karin en wat gaf zij je een vertrouwen. Met een aangepast voedingsschema in combinatie met  twee à drie keer in de week bewegen  ben ik tot nu toe al 15 kilo afgevallen. Ik raad het iedereen aan! Lekker sporten met goede begeleiding door middel van gezonder te eten!    

3. Kelly Doldersum:

"Hallo ik ben Kelly Doldersum 29 jaar uit Almelo. Ik ben in oktober 2013 begonnen bij Food fun fit It is! met het persoonlijke voedings- en bewegingsplan. Ik vond het vanaf de eerste training heel leuk om te doen en train zeker 2 à 3 keer in de week. Bijna een jaar verder en heb ik mijn doel zeker gehaald. Inmiddels ben ik  22 kilo afgevallen, en ben van maat 46 naar 38 gegaan! Een droom die werkelijkheid is geworden en dat alles door de steun en en begeleiding van Karin. Zonder haar was het me niet gelukt! Mijn ervaring met Food fun fit It is! is in 1 woord geweldig!"

5. Dineke Middelveld: 

"Hoi, mijn naam is Dineke Middelveld. Na veel mislukte dieetpogingen ben ik in Januari 2014 gestart met het Food fun fit programma. Het resultaat mag er zijn, ik ben in totaal 27 kilo afgevallen. Mijn conditie is enorm verbeterd en ik kan eindelijk de kleren aan die ik wil dragen. Ik ben inmiddels van maat 46 naar maat 38 gegaan of van XXL naar S/M!!! Dankzij de goede en positieve begeleiding en leuke manier van sporten met Karin en medesporters, lukt het mij door te zetten."

Opbellen
E-mail