Food fun fit It is! .    

Voeding en beweging voor volwassenen en kids! .

BOOTWALK

Bootwalk bestaat uit:

  • wandelen/rustig joggen;
  • spierverstevigende oefeningen;
  • buitenfitness.

Veel mensen vinden het heerlijk om buiten in beweging te zijn. Toch is er op het gebied van sporten in de buitenlucht maar weinig te vinden. Op eigen houtje hardlopen of wandelen spreekt niet iedereen aan. Verder zijn de welbekende bootcamp lessen nu een enorme hype, maar dat schrikt soms af omdat het niveau vaak vrij hoog is.

Er wordt minder hardgelopen, alleen gewandeld en kleine stukjes rustig gejogd. Onder het wandelen doen we spierverstevigende oefeningen. De oefeningen die gedaan worden zijn een afwisseling tussen oefeningen gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermogen (conditie) en oefeningen ter  verbetering van de spierkracht.

Deze training duurt doorgaans een 1 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De les start met een warming up.
  • Vervolgens gaan we een rondje wandelen met tussendoor spier verstevigende en conditieoefeningen.
  • Daarna doen we een aantal krachtoefeningen (buitenfitness).
  • We sluiten af met een cooling-down.

Bij de krachttraining trainen we het hele lichaam, dus benen, billen, buik, armen, bovenlichaam… Door deze fitnessoefeningen worden de spieren sterker en het lichaam strakker. Wie meer uitdaging wil, pakt de oefeningen zwaarder en jogt wat meer. Wie net begint met sporten, doet de oefeningen minder zwaar en wandelt op eigen tempo.

De bootwalklessen zijn ook geschikt voor zwangere dames, vrouwen die net bevallen (8 weken)  zijn of indien u herstellende bent van een blessure.

Gratis proefles

Wil je meedoen met een les? Stuur dan voor meer informatie een mail naar info@foodfunfit-itis.nl

 

Meteen inschrijven

 

Ben jij enthousiast en willen jij je meteen inschrijven? Stuur dan een mail naar info@foodfunfit-itis.nl of schrijf je in via de Personal Trainer App.

Opbellen
E-mail