Food fun fit It is! .    

Voeding en beweging voor volwassenen en kids! .

OBSTACLE RUNNING

Obstacle running voor die gene die meer wil!

Zoek je een nieuwe prikkel of wil jij je goed voorbereiden op de TotdeNekindeDrek, Mud Masters, Strong Viking, STORMLOOP of Strongmanrun? Stop dan met zoeken en meld je direct aan bij FoodFunFit-Itis!

 

Geweldige combinatie van cardio- en krachttraining

Vet verbranden, je hart versterken, en spieren kweken? Je kan korter trainen en meer voordelen hebben dan bij standaard trainingen. Wat wil je nog meer?

Overleven of winnen van een obstacle run

Over muren klimmen, kruipen, het vasthouden van touwen zorgt ervoor dat je het uiterste vraagt van je lichaam. Trainen op een hindernisbaan helpt jou om je beter voor te bereiden op jouw race.

Verbeter je snelheid en behendigheid op een leuke manier

Behendigheid wordt gemeten in de tijd die je er over doet om de hindernisbaan te voltooien. Hoe meer je traint des te sneller je zal worden. Obstacle training is nooit saai, geen training is het zelfde.

Trainen met meerwaarde voor teamsporten

Obstacle training kan helpen bij het verbeteren van samenwerking en algemene fitheid van teams.

Een geweldige aanvulling voor allerlei trainingen

Als je bijvoorbeeld aan krachttraining doet of traint voor triatlons, kan obstacle training er voor zorgen dat je spieren weer geprikkeld worden.

Kom in vorm

Wil je afvallen? Of alleen fit worden? Doe dan aan obstacle training. Het rennen en het gebruik van spierkracht zorgt voor een hoge calorieverbranding waardoor je op een gegeven moment vet gaat verbranden en zelfs afvalt.

Sterke botten

Buiten in de zon maakt je lichaam vitamine D aan, hetgeen er voor zorgt dat je botter sterker worden. Ook de schokbelasting stimuleert en verbetert de botstructuur zodat je lichaam beter bestand wordt tegen toekomstige belastingen.

 

Gratis proefles 

Wil je meedoen met een les? Stuur dan voor meer informatie een mail naar info@foodfunfit-itis.nl

Meteen inschrijven 

Ben jij enthousiast en willen jij je meteen inschrijven? Stuur dan een mail naar info@foodfunfit-itis.nl of schrijf je in via de Personal Trainer App.

Opbellen
E-mail